munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Bh zonder beugel - optimale steun en ontzettend comfortabel bij Your Look for less!

Een bh zonder beugel is ideaal. Het geeft steun, evenals de bh met beugel, maar de bh zonder beugel heeft een aantal voordelen voor de vrouw. Een bh zonder beugel heeft geen metalen beugel onder de buste. Dit kan als comfortabeler worden ervaren. Er zijn dames die een bh met beugel niet prettig vinden omdat de beugel vervelend is. Een bh zonder beugel kan u dan prima helpen. U heeft toch de bescherming, zorg en steun die een bh u hoort te bieden, maar dan zonder de narigheden van de beugel. Bovendien gaat de bh zonder beugel vaak iets langer mee. Door het gebrek aan de beugel, kan het ook niet scheuren bij de cups. Bij een bh met beugel komt het nogal eens voor, dat naar verloop van tijd de beugel door de stof van de cup heenkomt.

Dit kan als irriterend of zelfs pijnlijk worden ervaren, omdat de metalen beugel vrij is en in uw huid kan prikken. Door een bh zonder beugel aan te schaffen, kunt u uzelf al deze nare ongemakken besparen!

De bh zonder beugel in verschillende modellen bij Your Look... for less!

Your Look... for less! heeft de laatste trends op het gebied van bhs geanalyseerd en heeft een grote collectie voor u kunnen samenstellen. Een bh zonder beugel is er in veel verschillende varianten; zo kunt u kiezen voor een bh zonder beugel met een leuke hippe print; denk hierbij aan bloemen. Ook kunt u een bh zonder beugel bestellen met romantisch kant, afgewerkt met linten, met satijn of rushes. Bovendien is er nog de neutrale bh zonder beugel. Deze is perfect voor basis shirts; de bh is dan immers niet te zien!

Bent u een dame met een maatje meer- Your Look... for less! geeft raad:

Heeft u een vol figuur en daardoor ook vollere buste? Dan is het zeker belangrijk dat u de juiste steun ontvangt. Een bh zonder beugel kan dan tekortschieten in de juiste steun. Your Look... for less! raadt u daarom aan, te kiezen voor een bh met beugel. Ons assortiment is groot; u kunt allerlei verschillende bhs met beugel bij ons shoppen. Neemt u eens een kijkje in onze andere categorien met betrekking tot lingerie. U zult al gauw de perfect passende modellen voor uw figuur vinden.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl