munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Bikini grote cup

12

U kunt heerlijk op vakantie met deze fijne bikini’s met een grote cup

De zomer is een heerlijke tijd van het jaar, waarin u veel meer kunt zwemmen en naar het strand kunt gaan. En het is natuurlijk extra fijn als u daarbij uw favoriete strandkleding kunt dragen. Zeker als u gezegend bent met een wat grotere buste, is het fijn wanneer u het juiste badpak kan dragen. Wij helpen u hierbij graag een handje en hebben daarom speciaal voor deze vrouwen heerlijk zittende bikini’s voor grote cupmaten in ons assortiment.

Bij deze bikini in een grote cupmaat draait het echter niet alleen maar om de pasvorm. Deze bikini voor grote borsten is namelijk ook in meerdere frisse, of juist elegante, kleuren en met leuke prints erop beschikbaar. Hierdoor kunt u gemakkelijk een mooie bikini met grote cup kiezen, die perfect bij uw persoonlijke stijl past. We zullen u nu de verschillende modellen en hun voordelen laten zien.

Welke bikinivormen zijn geschikt voor vrouwen met grote borsten?

Er zijn meerdere elegante en leuke bikinitops beschikbaar, maar de volgende grote cupmaat badmode is perfect voor vrouwen met een cupmaatje meer. Zo kunt u, ongeacht uw cupmaat, stralen in de warme zomerzon.

  • Bikini in grote maten met beugel. Deze bikini’s met een grote cupmaat en met beugel zorgen voor extra ondersteuning.

  • Bikini tops in een grote cupmaat met brede bandjes. Deze bandjes zorgen wederom voor een extra comfortabele draagervaring en goede ondersteuning.

  • Bikini’s grote maten met voorgevormde cups. Deze mooie cups laten uw borsten minder groot lijken, en zorgen voor een elegante natuurlijke look.

Welke bikini biedt veel steun?

Het werd hierboven al even genoemd, maar een beugelbikini zorgt voor ontzettend veel ondersteuning. Dit komt doordat de beugel uw buste ietsjes hoger optilt, en zo de druk van uw borsten laat afnemen. Tegelijkertijd verspreidt de beugel het gewicht van uw borsten naar de rug en de zijkanten van uw lichaam. Hierdoor wordt het gewicht beter verdeeld, en draagt de bikini met cupmaten nog fijner. De beugel bikinitop is dus een ideale bikini met grote cup die veel steun biedt.

Daarnaast is een bikinitop met brede bandjes ook een hele goede keuze, wanneer u graag extra ondersteuning van uw bikini in een grote cup verlangt. Ook deze bredere bandjes verdelen het gewicht van uw borsten wat beter over uw lichaam, en halen zo de druk van uw schouders weg. U zwemt extra lekker in een bikini in een grote cup die u fijn veel steun biedt.

Hoe hoort een bikini te zitten?

Uw badkleding in een grote cupmaat moet natuurlijk goed zitten, want anders beleeft u wat minder plezier aan uw bikini met een grote cup. U weet zeker dat uw grote cup bikini goed zit wanneer:

  • U de juiste maat en cupmaat voor uw lichaam bij de hand heeft. U kunt zeker van uw (cup)maten van zijn door onder uw borsten uw lichaamsomvang op te meten, en vervolgens de handige maattabellen te gebruiken om achter uw cupmaat te komen.

  • Valt u tussen twee maten in? Kies dan voor de wat kleinere bikini cupmaat. Een bikini gaat na een aantal heerlijke rondjes zwemmen in de zee of in het zwembad namelijk vanzelf een beetje losser zitten.

  • Zorg er verder voor dat uw bikinibroekje iets aan de strakkere kant zit. Natuurlijk niet zo strak dat deze oncomfortabel draagt en drukplekken op uw lichaam achterlaat, maar iets aan de strakkere kant mag wel. Ook een bikinibroekje zal na een tijdje in het water namelijk minder strak bij uw lichaam aansluiten.

Als u eenmaal de juiste bikini met grote cups voor uw hebt gevonden, staat niets uw volgende bezoek aan het zwembad of uw strandvakantie meer in de weg!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl