munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Grote maten/Shapewear in grote maten

Shapewear in grote maten

64

Wat is shapewear voor grote maten?

Het is een bepaald soort corrigerend dames ondergoed in grote maten dat voor alle gelegenheden[AH1] wordt gedragen: shapewear in grote maten. Dit corrigerend ondergoed is er speciaal om uw prachtige rondingen nog beter voor de dag te laten komen, en eventuele probleemzones uit het zicht te onttrekken.

Maar shapewear is er heus niet alleen voor speciale momenten. Ook tijdens lange dagen op het werk, of tijdens een tripje naar de supermarkt kan deze figuurcorrigerend XL-dames ondergoed prima. Zo loopt u er met deze lingerie aan op elke moment van de dag zelfverzekerd en elegant bij. Daarnaast vallen veel verschillende soorten corrigerend plus size ondergoed onder shapewear. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende soorten dames ondergoed?

  • Een corrigerende body in grote maten bedekt, vergelijkbaar met een badpak, het hele bovenlichaam. Heel fijn shapewear in grote maten als u wat onzekerder bent over uw heupen of taille. Deze body drukt deze namelijk plat, waardoor er geen plooien meer zichtbaar zijn.

  • Een tailleslip is een onderbroekje die tot hoog op de taille loopt. Ook dit shapewear in grote maten corrigeert uw figuur en zorgt voor een mooi uitgebalanceerde silhouet. De tailleslip richt zich met name op het gebied rondom de buik, en is daarom ideaal als u vooral over dat gebied onzeker bent. U kunt er bovendien elke soort kleding eenvoudig overheen dragen.

In welke kleuren is shapewear in grote maten beschikbaar?

Elke corrigerende top en onderstuk is bovendien beschikbaar in meerdere kleuren, zodat u ook daarin de perfecte shapewear in grote maten voor u kunt kiezen. Wit shapewear is heel elegant en luchtig, zwart is klassiek en vrouwelijk.

Wat is de beste shapewear voor een platte buik?

Correctieondergoed voor dames in grote maten is beschikbaar in veel modellen en stijlen. Ter inspiratie voor u zetten wij de beste soorten shapewear in grote maten voor specifiek een plattere buik op een rijtje:

  • Speciale shapewear voor de buik in grote maten is er speciaal om het silhouet rondom de buik aan te pakken. Deze shapewear in grote maten is erop gericht om de buik slanker te laten lijken, door de buik over een grotere oppervlakte heen wat platter te drukken.

  • Ook een corrigerende onderjurk in een grote maat is er om de buik wat uit het zicht te onttrekken. Deze onderjurk zit ruim en comfortabel, en zorgt voor een extra laagje kleding. Hierdoor valt de bovenste kleding laag niet direct over de huid heen, en worden eventuele probleemgebieden rondom de buik niet benadrukt.

  • Corrigerende slips in grote maten zijn er ook speciaal om de onderste helft van de buik optisch wat af te laten slanken. Ook de corrigerende slip, net als de andere shapewear voor de buik in grote maten, drukt de buik plat. Het verschil is dat de corrigerende slip zich vooral richt op de onderkant van de buik, het gebied direct boven de heupen.

  • Als laatste is er ook nog een fijne figuurslip voor het corrigeren van een buikje. Deze shapewear voor grote maten zit niet alleen comfortabel over de buik heen, maar ook over de billen. Bovendien laten ze, vanwege dat ze wat hoger op de billen zitten, de bovenbenen mooi langer lijken.

Welk corrigerend ondergoed draag je onder een jurk?

Al onze shapewear in grote maten is comfortabel onder een leuk zomers jurkje te dragen. Mocht u specifiek op zoek zijn naar shapewear voor onder een jurk, kijkt u dan naar deze shapewear voor vrouwen met maatje meer:

  • Ook voor onder een jurk is de onderjurk de beste shaping dames ondergoed in een plus size. De jurk heeft namelijk dezelfde pasvorm als de onderjurk, en corrigeert daarom de lichaamsplekken die onder de jurk vallen.

  • De body zonder beugel is een fijn figuurvormend dames ondergoed in grote maten dat zowel ondersteuning geeft als comfortabel draagt. Dankzij de vorm van de body, vergelijkbaar met een badpak, valt deze niet op onder een jurk. U kunt er bijvoorbeeld wel voor kiezen om randje van kant subtiel onder uw jurk te laten zien, voor een extra elegant en vrouwelijk laagje aan uw outfit.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl