Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Steun kniekousen

3 Artikelen

Steun kniekousen voor een prettig gevoel bij Your Look… for less!

Steun kniekousen zijn kousen die voornamelijk gedragen worden door dames die veel last hebben van vochtophoping in de benen. Deze vochtophoping komt meestal voor in de onderbenen en kan erg naar aanvoelen. Zeker dames die vaak lang staan en hun benen veel gebruiken, hebben meer kans op vochtophoping of spataderen. Naast dat de meeste dames het niet mooi en onprettig vinden, is het bovenal erg vervelend en kan het pijnlijk aanvoelen. Your Look... for less! kan de pijn verzachten met steun kniekousen! U vindt in ons assortiment juiste steun kniekousen voor elke dame. Deze steun kniekousen hebben een masserend effect en zorgen ervoor dat uw onderbenen minder overbelast worden. Bij vochtophoping kan het vocht ook vaak geen kant op. Door middel van steun kniekousen drukt u het bloed als het ware weer omhoog, richting uw hart. Zo kunt u de druk op uw onderbenen verminderen!

Steun kniekousen - de perfecte ondersteuning, bij Your Look... for less!

Wanneer u merkt dat u last krijgt van uw onderbenen kunt u het uiteraard even aankijken, maar het is verstandig om op tijd voor steun kniekousen te kiezen. Deze steun kniekousen zorgen namelijk voor een verlichting van de druk en de pijn. Blijft u ermee lopen, dan houdt u uzelf onnodig in langdurige pijn. Your Look... for less! biedt u steun kniekousen aan in verschillende kleuren en diktes. De dikte bepaalt in hoeverre u uw huid wilt laten doorschijnen. Dit noemt men ook wel denier. Hoe hoger het aantal denier, hoe dikker de steun kniekousen en hoe minder uw huid doorschijnt. Your Look... for less! biedt u steun kniekousen aan in 40 denier, 70 denier en 140 denier. In ons assortiment vindt u bovendien steun kniekousen in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een huidskleurig paar steun kniekousen, maar ook een zwart paar.

Steun kniekousen gemakkelijk online bestellen bij Your Look... for less!

In de online winkel van Your Look... for less! kunt u gemakkelijk uw steun kniekousen online bestellen. U hoeft de deur dus niet uit. Uw benen kunt u heerlijk laten rusten terwijl u de steun kniekousen die u wilt met één klik op de muis bestelt. Wij zorgen er dan voor dat uw steun kniekousen bij u thuis bezorgd worden. Dat is nog een prettig! Geniet van de service en voordelen van Your Look... for less!

Econda-Logo