Startpagina/Dames/Ondergoed

Ondergoed

1477
Meer tonen
Sortering
Pyjama-Shirt - bordeaux
Pyjama-Shirt
Meerdere kleuren verkrijgbaar.
slechts € 10,-
Your Look... for less!
Meer artikelen uit deze categorie:
Verder

Dames ondergoed in de online shop van Your Look... for less!

Wij bieden u online dames ondergoed aan voor ieder figuurtype, ontdek onze grote selectie van BH’s, slips, corrigerend ondergoed en nachtkleding. Het dames ondergoed van Your Look... for less! wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en comfort. Wij bieden alleen de beste, goedkoopste en comfortabelste dames ondergoed aan in top kwaliteit. Overtuig uzelf van ons gevarieerde aanbod, de selectie varieert van romantische met kant tot moderne BH’s zonder beugel voor praktische en slijtvaste dames ondergoed voor elke dag. Bekijk nu ons aanbod van dames ondergoed online bij Your Look... for less!

Dames ondergoed: met elegantie en stijl

Dames ondergoed die u met een gerust hart kan dragen, dames ondergoed van Your Look... for less! zorgt voor een optimale pasvorm. Het comfort wordt uitgebreid met vele modellen door middel van gepolsterde schouderbanden, verstevigde rug en dubbel- verwerkte cups. Onzichtbare naden, het vormen van profielen en verbeterde buste ondersteuning van de vrouwelijke rondingen.

Onze gunstig dames ondergoedkomt in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u nooit meer te betalen. Voor verdere informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Nieuwsbrief
  • Exclusieve waardebonnen
  • Mooie kortingsacties
  • Gratis verzending
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Onze nieuwsbrief
Gratis verzending voor uw nieuwsbriefaanmelding!
Aanwijzing inzake gegevensbescherming
Newsletter Banner Image