Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Badpak

23 Artikelen

Mooi en elegant badpak kopen bij Your Look… for less!

Het badpak is al jaren een geliefd mode item bij vele dames en het is dan ook een echte musthave in uw garderobe. Een badpak is erg functioneel en praktisch wanneer u met regelmaat baantjes trekt in het overdekte zwembad bij u in de buurt. Een badpak van Your Look... for less! past dan helemaal bij u, want een badpak uit ons assortiment heeft de juiste pasvorm voor uw figuur. Geniet van comfort en voel u vrij in het water. Een badpak van Your Look... for less! sluit perfect aan uw lichaam aan. Zo kunt u gestroomlijnd door het water glijden. Dit is zeker belangrijk wanneer u baantjes gaat trekken; door de bewegingen die u maakt gedurende zo’n sessie is het prettig dat alles op zijn plek blijft en uw lichaam gestroomlijnd is. Dan gaat u immers sneller. Zo kunt u optimaal genieten van uw zwemsessie!

Mooi badpak voor een geweldige zomervakantie bij Your Look... for less!

De meeste dames hebben in elk geval wel één badpak in de kast liggen. Als u binnenkort met vakantie gaat, dan kan een badpak in uw koffer niet ontbreken! Een badpak is namelijk niet alleen maar praktisch en functioneel: het badpak is ontzettend stijlvol! Your Look... for less! biedt u diverse modellen aan. Gaat u voor een badpak met een leuke hippe grafische print, of toch liever voor een neutraal badpak? In ons assortiment kunt u het allemaal vinden. Een badpak van Your Look... for less! geeft u een geweldige look. Veel dames dragen liever een badpak dan een bikini, vanwege het camouflerende effect. Bij Your Look... for less! vindt u vele modellen met een flatterende functie, zodat de beste delen van uw lichaam geaccentueerd worden. Het badpak is ideaal voor een middagje genieten van de zon op het strand of aan het zwembad. Ontspan en voel u comfortabel in een badpak van Your Look... for less!

Your Look... for less! geeft raad:

Bij een geweldig badpak hoort natuurlijk nog de juiste luchtige bovenkleding. Een tuniek of een zomerjurk is perfect voor bij uw badpak! U kunt de tuniek of de zomerjurk gauw over uw badpak aantrekken als u even ergens naartoe moet. Wanneer u met vakantie bent, moet u namelijk niet al teveel willen doen. Met Your Look... for less! vult u uw koffer met gemak!

Econda-Logo