Heerlijk casual!

Houdt u van casual, maar wilt u ook een supertrendy outfit? Geen probleem! Deze nonchalante favorieten laten uw hart zeker sneller kloppen!

Chic in camouflage: kaki en zwart

Ons vest maakt indruk met zijn moderne camouflagelook en komt in combinatie met de stijlvol glanzende comfortbroek in kaki schitterend tot zijn recht! Perfect daarbij: het shirt in bijpassende kleuren en de trendy doorgestikte mantel in modieus lang model.

Contrastrijk combi-spektakel

Een must-have voor veelzijdige looks: de lange bodywarmer. Contrastkleurige details in een lichte kleur geven dit trendy item een frisse update. De eenvoudige broek in sesam en de oversized pullover in een gevaarlijk mooi dierendessin passen qua kleur erbij.

Natuurtinten op modieuze strepen

Deze stijlvolle casual look overtuigt over de hele lijn – met moderne streepdessins en sportieve accenten. Zachte natuurtinten zoals zand of ivoor spelen hier in combinatie met zwart-grijze nuances een hele belangrijke rol. Een trendy look voor alles wat u van plan bent!

Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl