ROMANTISCHE BLOEMENDROMEN

Hier laten prachtige bloemenpatronen, delicate patronen en flatteuze snitten u helemaal wegdromen! Laat u inspireren door onze geweldige combi-ideeën en klik meteen door!

Zachte kleuren zetten de toon

Zacht mint straalt lente uit. Vooral als het bij een romantisch bloemenpatroon wordt gebruikt. Hier gaat de comfortabele en zwierig wijde rok prachtig samen met het effen shirt. Maar we hebben natuurlijk nog meer combi-ideeën voor u in petto. Neem meteen een kijkje!

Blauw en wit: dat is hot!

Deze blazer vervult drie modewensen tegelijk: hij is stralend blauw, bijzonder onderhoudsarm en zit perfect. Samen met de eenvoudige top en de broek met een opvallend blauw-wit bloemenpatroon vormt hij een fraai ensemble! Maar ook het bloemenshirt past er perfect bij. Combineer naar hartenlust!

flatteuze stijlen in natuurtinten

Bij dit shirt weten we gewoon niet wat we mooier vinden: de weelderige print of de flatteuze snit! Maar we zijn het erover eens dat het uitstekend bij de comfortabele broek past. Deze zit als gegoten, maar geeft u toch veel bewegingsvrijheid. Hebt u zin in een ander shirt? Geen probleem, we hebben twee geweldige alternatieven.

Perfect gekleed in laagjes

Een flatteuze laagjeslook is hier gecombineerd met fijn, met bloemen bedrukt chiffon en zorgt zo voor een fantastische slankmaker. Draag de mooie bengalinebroek met paillettenversiering erbij. Deze maakt de opvallende look helemaal af. En als u naar buiten gaat, draagt u gewoon het modieuze jasje eroverheen.

Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl